ライブラジオラジオ局アルバニア ▷ City Radio Albania

City Radio Albania ライブストリーム

City Radio Albania
 • アルバニア

 • トップ40 / エレクトロ

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA! City Radio Albaniaは アルバニアの放送ラジオ局です、トップ40 / エレクトロ形式で放送


City Radio Albania
City Radio Albania
4.5/5 票に基づく 4

同様の駅

Radio Lushnja Radio Lushnja
 • アルバニア
 • ポップ ミュージック / バラエティー音楽

Radio Lushnja 95.5 FM is a broadcast radio station from Lushnje, Albania, providing variety music Radio Lushnjaは アルバニアの放送ラジオ局です、ポップ ミュージック / バラエティー音楽形式で放送

Radio Emanuel Radio Emanuel
 • アルバニア
 • トークラジオ

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e Radio Emanuelは アルバニアの放送ラジオ局です、トークラジオ形式で放送

Radio Udhëzimi Radio Udhëzimi
 • アルバニア
 • 地元の音楽 / イスラム音楽

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio Udhëzimiは アルバニアの放送ラジオ局です、地元の音楽 / イスラム音楽形式で放送

Test21 Test21
 • アルバニア
 • ニュース

Test21は アルバニアの放送ラジオ局です、ニュース形式で放送

Radio Hasi Thate Radio Hasi Thate
 • アルバニア
 • 地元の音楽

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e Radio Hasi Thateは アルバニアの放送ラジオ局です、地元の音楽形式で放送

Available on Google Play

FACEBOOK